Yvon van der Meer

Yvon van der Meer

Yogadocent

 

 

“Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk.”

Al vroeg werd ik aangetrokken door sport en beweging. Dat begon al met de gymles op de basisschool. Iedere week keek ik met veel plezier uit naar die les. Ik kon niet wachten tot de volgende les. Rond mijn 20e levensjaar kwam ik via de sportschool in aanraking met aerobic lessen. Meestal was ik één van de eerste deelnemers in de les en werd ik vaak als docente aangesproken. Op een zeker moment was de docente verhinderd en werd ik door de eigenaar gevraagd om de les te geven. Na enig tegensputteren ben ik zonder enige leservaring voor de klas gaan staan en heb ik met knikkende knieën de les gegeven. Onverwachts het begin van een nieuwe uitdaging! Vervolgens heb ik bij de Gymnastiekbond de opleiding tot aerobic instructrice gevolgd en kreeg daarna mijn eigen lesuren. Na deze opleiding volgden er nog velen, waaronder Bodybalance.

Van Bodybalance naar yoga; door de Bodybalance (mix van Tai Chi, yoga en Pilates) werd mijn nieuwsgierigheid gewekt naar wat yoga nog meer is dan uitsluitend het doen van de houdingen. Mijn belangstelling leidde al snel tot de opleiding Power Yoga, gevolgd door Yin Yoga/Qigong en Yoga Nidra.

Wat heeft yoga mij gebracht?
Het dagelijks doen van yoga is niet altijd gemakkelijk, maar heeft mij ontzettend veel gegeven en ik zou nooit meer zonder willen. Het leert je wat je nodig hebt om als mens gelukkig te zijn. Voor iedereen is dit wat anders. Yoga is als een spiegel en je leert steeds beter kijken.

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

4 + 5 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag