Wendy Rodenburg

Wendy Rodenburg

Yogadocent

 

 

“Het mooie aan yoga vind ik dat je je bewuster wordt van je lichaam, de verschillen tussen links en rechts bijvoorbeeld, je geest en je adem.”

Om naast mijn soms hectische werk als marketing communicatie specialist in balans te blijven, startte ik met yoga. Voor de rust en ontspanning. Maar ook om uit mijn hoofd te komen en in mijn lijf en gevoel. Dat lukte! En het beviel zo goed, dat ik meer over yoga wilde weten. Puur voor mezelf.

Zo startte ik in 2010 met de lerarenopleiding integrale yoga module 1 bij mijn toenmalige yogaschool in Rotterdam: Villa Yoga. Bij die opleiding hoorden ook stages en zelf lessen geven. Met veel plezier deelde ik mijn enthousiasme over yoga aan vrienden en familie. Zij wilden wel lessen blijven volgen. En zo ben ik (toch) les gaan geven!

Bij die ene opleiding bleef het niet. Ik volgde module 2 en 3 en nog meer! Ik deed een 8-weekse mindfulness cursus en workshops bij mijn favoriete yogadocent uit India: Akhilesh Bodi (https://mahamuktiyoga.com/) en intensives bij Daniel Strausser. En mijn laatste opleiding is de 100 hour (Yoga Alliance Accredited) Functional Vinyasa yoga bij Marcel van de Vis Heil van The Fat Yogis. En ik ben nog lang niet klaar! Ik ben leergierig en er is altijd weer wat bij te leren. Ik deel mijn ervaringen via mijn Instagram account @AchtYoga.

Ik hoor van altijd terug dat mijn stem zo heerlijk rustgevend kan zijn. Dus de rustigere vormen zoals hatha en yin passen het beste bij mij. Maar ik geef dus ook graag pilates en vinyasa flow. Zo lang jij je maar steeds bewuster wordt van je lichaam, de verschillen tussen links en rechts bijvoorbeeld, je geest en je adem. En het belangrijkste vind ik dat je kunt ontspannen!

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

7 + 5 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag