Rosmarijn Morren

Rosmarijn Morren

Yogadocent

 

“Mijn yogamat is mijn speelveld waar ik met yogahoudingen mijn lichaam beter leer kennen terwijl mijn geest tot rust komt.”

Hoi, ik ben Rosmarijn. In 2016 volgde ik mijn eerste yogales toen ik door blessures niet meer zo veel kon sporten en daardoor onvoldoende rust vond. Ik begon met 1 uur in de week yoga,  maar verbazingwekkend genoeg vond ik het zo leuk dat dit snel opliep naar een bijna dagelijkse beoefening. Ter vervanging van mijn intensieve sporten volgde ik fysiek uitdagende lessen zoals Hatha, Vinyasa en Ashtanga totdat ik rust begon te ervaren en ook de rustigere lessen fijn begon te vinden.

Voor mij is yoga letterlijk werken aan fysieke kracht en flexibiliteit terwijl ik mijn geest tot rust breng. Op mijn speelveld ga ik om met mijn lichamelijke grenzen door deze op te zoeken en te accepteren zoals ze zijn. Hierdoor voel ik mijzelf beter in balans. Dit wil ik anderen ook graag laten ervaren. De begeleiding door meerdere docenten, het volgen van workshops en mijn Hatha-opleiding geven mij handvatten om mijn passie voor yoga te delen.

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

7 + 6 =

Als je iets aan ons kwijt wilt dan kun je het beste mailen, telefonisch zijn wij minder goed bereikbaar omdat we vaak aan het lesgeven zijn.

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag