Reinier Dorrepaal

Reinier Dorrepaal

Yogadocent

 

“Via mijn lessen wil ik je graag kennis laten maken met de positieve effecten die een holistische aanpak van yoga op de kwaliteit van je dagelijks leven kunnen hebben.”

Ik begon in 2003 met yoga en na jarenlang dagelijkse lessen power yoga (gebaseerd op Ashtanga-yoga) kwam ik in 2009 in aanraking met de traditionele wijze van Ashtanga-beoefening via Mysore Style practice bij Claudia Pradella. Sindsdien ben ik een toegewijd en dagelijks beoefenaar van Ashtanga.

Yogahorizon
In de eerste lichting van studenten van de zogenaamde ‘advanced yoga studies’ van Delight Yoga hebben Katiza Satya Ivulic en Kevin Sahaj ervoor gezorgd dat mijn yogahorizon verder is verruimd. Ik ben inmiddels een Yoga Alliance E-RYT 500 gecertificeerde yogaleraar. Via mijn lessen wil ik je graag kennis laten maken met de positieve effecten die een holistische aanpak van yoga op de kwaliteit van je dagelijks leven kunnen hebben.

Organische wijze
Ik begon met lesgeven in 2010. De eerste twee jaar had ik daarnaast ook nog mijn werkzaamheden als Register Accountant. In mijn oude vak heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van training en coaching van professionals. Het lesgeven groeide op organische wijze en vanaf 2012 heeft ik mijn leven volledig gewijd aan het doceren van yoga.

Ashtanga
Jarenlang heb ik dagelijks de Mysore lessen in de yogastudio van Claudia bezocht (Astanga Yoga Amsterdam). In 2014 is dit opgegaan in Delight Yoga in Amsterdam, waar ik ook jaren mijn practice heb gedaan en heb geassisteerd. In 2012 volgde ik mijn eerste workshop bij Petri Räisänen uit Finland. Sinds 2015 ben ik assistent van Petri en maak ik, tijdens retreats en workshops, regelmatig onderdeel uit van het docententeam van Petri en is deze inmiddels mijn belangrijkste leraar. De bescheiden maar toch seniore aanpak van Petri vormen voor mij  een bron van inspiratie die ik in mijn eigen stijl van lesgeven probeer toe te passen.

 

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

3 + 1 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag