Onze studio

Locatie

Onze studio ligt in de wijk Raadhuiskwartier, dichtbij het oude centrum van Leidschendam en vlakbij Westfield Mall of the Netherlands. De studio is heel makkelijk te bereiken vanaf de A4 (2 minuutjes rijden). 

Parkeren

In de buurt is voldoende gratis parkeergelegenheid te vinden voor als je met de auto komt. Je fiets kun je het best parkeren op de stoep aan de overkant van de straat waar veel ruimte is en fietsrekjes staan, zodat de stoep voor onze studio toegankelijk blijft voor iedereen.

Openingstijden van de studio

De studio is geopend vanaf een kwartier voor aanvang van de les, zodra de les begint gaat de deur op slot. Als je te laat bent kun je er dus niet meer in helaas. Wees zo’n 10 a 15 minuten voordat de les begint aanwezig. Zodoende kun je rustig omkleden, nog eventuele vragen aan de docent stellen en jezelf in alle rust op je matje installeren. Hier kun je de lestijden vinden.

Voor jouw comfort

We hebben een fijne ontvangstruimte met een grote leestafel en waar je altijd een kopje thee of water kunt pakken. Je kunt hier in alle rust een boekje of tijdschrift uit onze bibliotheek lezen, anderen ontmoeten, of gewoon een beetje mijmeren. Onze gescheiden man/vrouw kleedruimtes zijn voorzien van douches. De yogashala is met 100 m2 lekker groot en voorzien van vloerverwarming, dus nooit koude voeten!

Matten, bolsters, meditatiekussentjes en andere hulpmiddelen zijn aanwezig in onze studio en hoef je dus niet zelf mee te nemen. We verkopen deze ook in ons bescheiden winkeltje.

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

5 + 12 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag