Jacqueline Plug

Jacqueline Plug

Yogadocent

 

“Yoga is inmiddels een levenswijze voor mij. Er is zoveel kennis te halen uit deze eeuwenoude filosofie; inspirerend en bevrijdend!”

Mijn naam is Jacqueline, inmiddels geef ik 10 jaar yogalessen. Tijdens mijn reizen en werk in India en Nepal maakte ik kennis met yoga. Toen ik weer in Nederland woonde zocht ik daarin meer verdieping en heb ik de 4 jarige opleiding bij Yoga en Vedanta afgerond. Omdat er nog zoveel meer te ervaren en leren was ben verder gaan studeren bij Ron van der Post, waarin vooral de filosofie en de dynamische Hatha yoga centraal stond.

India is nog steeds een soort tweede thuis en ik ga dan ook regelmatig naar India voor retraites en bijscholingen. Ook heb ik in Nederland en België een aantal bijscholingen gevolgd voor oa Yin Yoga (Arhanta), Yoga voor Ouderen (Samsara) en Vipassana meditatie. Op dit moment ben ik actief betrokken bij de Brahmrishi School of Yoga.

Voor mij betekent yoga bewust leven, een reis naar binnen en verbinding: het besef dat we allemaal deel uitmaken van een groter geheel. Het Yogapad is zo divers, heeft zoveel facetten, er is zoveel kennis te halen uit deze eeuwenoude filosofie.

Als je een yogales volgt kan dat om allerlei redenen zijn: je conditie verbeteren, ontspanning, klachten verlichten of voorkomen, bewust worden van lichaam, adem en geest. Maar yoga is vooral ook heel erg leuk om te doen!

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

1 + 6 =

Als je iets aan ons kwijt wilt dan kun je het beste mailen, telefonisch zijn wij minder goed bereikbaar omdat we vaak aan het lesgeven zijn.

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag