Fia van Rooijen

Fia van Rooijen

Yogadocent

 

“Gelukkig heb je nog altijd je dagelijkse yogapractice!”

Wat je ook meemaakt in je leven, je kunt altijd terugvallen op je yogapractice die ervoor zorgt dat je je focus houdt, je innerlijke rust en goede humeur behoudt en je verbindt met de wereld.

Yoga heeft als sport en techniek veel voor mij betekend in goede jaren maar ook in moeilijke jaren. Na een zware bevalling heb ik jaren last gehad van mijn bekken (bekkeninstabiliteit) en onderrug, wat door yoga uiteindelijk verholpen is. Ik wilde graag meer weten over yoga en andere mensen ermee helpen. Daarom ben ik in 2010 begonnen met een grote diversiteit aan opleidingen om zoveel mogelijk yogavormen zelf te leren en te kunnen doceren.

Ik heb ervaring met het aanpakken van blessures met name in het gebied van de onderrug, bekken en bekkenbodem. Ook kan ik helpen op het gebied van hormoon-, fertiliteits- en zwangerschapsyoga. Daarnaast is het mijn passie om mensen te helpen met burn-outklachten en traumaverwerking, en weer perspectief te geven. In 2022 heb ik de ‘Vijnana Yoga Teacher Training’ (een combinatie van Ashtanga en Iyengar) afgerond onder leiding van Shirley Woods van meer dan 800 uur. Dat houdt in dat ik nu ook een gecertificeerd Vijnana yogadocent ben, naast het feit dat ik ook vele andere opleidingen (Yin, Ashtanga, Vinyasa, Hatha en Traumasensitive) en workshops heb gevolgd en al meer dan dertien jaar ervaring heb als yogadocent. Ik heb nog lang als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt maar heb enkele jaren geleden de stap gewaagd naar een carriere als yogadocent.

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

4 + 1 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag