Corona en jouw veiligheid

Het leven van veel mensen is nu al een tijdje onderhevig aan verandering, onzekerheid, en in sommige gevallen verlies. Ekam Yoga gelooft dat juist in een periode van crisis er behoefte is aan een plek voor fysieke activiteit maar ook ontspanning en zingeving. Wij willen jullie deze plek graag op een veilige en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijke manier bieden, en hebben daarom de volgende maatregelen genomen.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop

Wij verwachten van iedereen die Ekam Yoga bezoekt dat hij/zij zich houdt aan deze maatregelen, of je het hier nu mee eens bent of niet.

Wij zijn verplicht om al onze deelnemers om een geldige QR code te vragen, wij checken dit bij binnenkomst van de studio.

We houden ons aan de RIVM richtlijnen van 1,5 meter afstand tot elkaar, hoesten en niezen in je elleboog en bij klachten blijf je thuis.

Bij binnenkomst vragen we je om je handen te desinfecteren, wij hebben handgel voor je klaar staan.

In de yogashala (de ruimte waar we yoga beoefenen) is er voldoende ruimte voor 16 matten om op veilige afstand van elkaar yoga te beoefenen.

Ekam Yoga beschikt over een nieuw en uitstekend ventilatiesysteem dat voldoet aan alle RIVM eisen. De lucht in de yogashala wordt volledig afgezogen naar buiten, en dus niet gerecirculeerd. Verse lucht wordt voortdurend vanaf buiten aangezogen, en eerst voorverwarmd voordat deze in de yogashala terecht komt. In minder dan een uur tijd is de lucht in de hele ruimte volledig ververst.

We houden de studio extra goed schoon en specifiek de deurklinken en andere contactoppervlakken worden dagelijks schoongemaakt.

Je kunt onze props, zoals bolsters, kussentjes en blokken gebruiken zolang je daar een eigen (hand)doek overheen legt. Bijvoorbeeld een Hamamdoek is erg handig, groot genoeg en weegt weinig. Ook kun je onze yogamatten gebruiken, deze maak je dan na afloop van de les schoon met de speciale matcleaner die in de yogashala staat. We raden je aan om zo snel mogelijk een eigen mat aan te schaffen. We kunnen je hierin adviseren en verkopen desgewenst ook yogamatten.

Alvast dank voor je medewerking, samen komen we er wel!

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

4 + 10 =

Als je iets aan ons kwijt wilt dan kun je het beste mailen, telefonisch zijn wij minder goed bereikbaar omdat we vaak aan het lesgeven zijn.

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

Chat openen
stel hier je vraag