Corona en jouw veiligheid

Het leven van veel mensen is nu al een tijdje onderhevig aan verandering, onzekerheid, en in sommige gevallen verlies. Ekam Yoga gelooft dat juist in een periode van crisis er behoefte is aan een plek voor fysieke activiteit maar ook ontspanning en zingeving. Wij willen jullie deze plek graag op een veilige en tegelijkertijd voor iedereen toegankelijke manier bieden, en hebben daarom de volgende maatregelen genomen.

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop

Wij verwachten van iedereen die Ekam Yoga bezoekt dat hij/zij zich houdt aan deze maatregelen, of je het hier nu mee eens bent of niet.

We houden ons aan de RIVM richtlijnen en bijĀ  klachten blijf je thuis.

In de yogashala (de ruimte waar we yoga beoefenen) is er voldoende ruimte voor 16 matten om op veilige afstand van elkaar yoga te beoefenen.

Ekam Yoga beschikt over een nieuw en uitstekend ventilatiesysteem dat voldoet aan alle RIVM eisen. De lucht in de yogashala wordt volledig afgezogen naar buiten, en dus niet gerecirculeerd. Verse lucht wordt voortdurend vanaf buiten aangezogen, en eerst voorverwarmd voordat deze in de yogashala terecht komt. In minder dan een uur tijd is de lucht in de hele ruimte volledig ververst.

Je kunt onze props, zoals bolsters, kussentjes en blokken gebruiken zolang je daar een eigen (hand)doek overheen legt. Bijvoorbeeld een Hamamdoek is erg handig, groot genoeg en weegt weinig. Ook kun je onze yogamatten gebruiken, deze maak je dan na afloop van de les schoon met de speciale matcleaner die in de yogashala staat. We raden je aan om zo snel mogelijk een eigen mat aan te schaffen. We kunnen je hierin adviseren en verkopen desgewenst ook yogamatten.

Alvast dank voor je medewerking, samen komen we er wel!

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

1 + 12 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag