Ademtherapie

Wil je graag oude pijn, spanningen en patronen loslaten?

 Je kunt bij Ekam Yoga ook ademsessies boeken die de poort openen naar innerlijke transformatie, waar oude patronen worden losgelaten en ruimte wordt gemaakt voor nieuwe, positieve energie. Door middel van een specifieke ademhalingstechniek, ook wel verbonden ademhaling genoemd, kun je beperkende overtuigingen, emotionele bagage en oude trauma’s doorvoelen en loslaten.

Wist je dat ademhaling meer is dan alleen zuurstof in en uit?
Het is een transformerende kracht die diep in ons allemaal ligt.

Wat kun je verwachten van een ademsessie?

Loslaten van oude pijn:
Voel de zachte stroom van je adem als een vriendelijke metgezel op je pad naar heling. Ademtherapie biedt een veilige ruimte om oude pijn en spanningen los te laten, waardoor je de vrijheid krijgt om volledig in het heden te zijn.

Herprogrammering van patronen en overtuigingen:
Terwijl je bewust ademt, kun je jezelf richten op positieve affirmaties of gedachten. Dit is een krachtige manier om oude, beperkende overtuigingen te herprogrammeren (zoals “ik doe het toch nooit goed” of “ik ben de moeite niet waard”). Het positieve denken wordt verankerd in de ademhaling, waardoor het een diepgaand effect kan hebben op je denkpatronen. Ook kun je tijdens de ademsessie diepgaande inzichten krijgen over waar bepaalde patronen of overtuigingen vandaan komen.

Diepe ontspanning en balans:
Ervaar de diepe ontspanning die voortkomt uit bewuste ademhaling. Verbinding met je adem brengt innerlijke rust en brengt je in balans, waardoor je veerkrachtiger en goed gegrond door het leven kunt gaan.

Bewustwording:
Ademtherapie begint vaak met bewustwording van de ademhaling. Door je bewust te worden van hoe je ademt, kun je ook bewust worden van fysieke en emotionele spanningen die je mogelijk vasthoudt. Dit bewustzijn is de eerste stap naar verandering.

Hoe ziet een ademsessie eruit?

Elke sessie is afgestemd op jouw unieke behoeften, waardoor je een persoonlijke en ondersteunende ervaring hebt.

Een ademsessie begint met een intake zodat de sessie volledig kan worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De intake duurt ongeveer een halfuur. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen en krijg je uitleg over de verbonden ademhalingstechniek. Daarna begint de ademsessie, deze duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met een heerlijke lange eindontspanning waarbij de verkregen inzichten geïntegreerd worden. We sluiten af met een kopje thee en een nabespreking. De eerste sessie duurt dus ongeveer twee uur. Elke volgende sessie duurt ongeveer anderhalfuur.

Verbonden ademhaling is een krachtige techniek die de ademhaling verbindt in een vloeiende, continue stroom van adem. We ademen door de mond, en we ademen krachtig en zonder pauzes. Dit proces opent de deuren naar transformatie, waardoor blokkades worden doorbroken en ruimte wordt gecreëerd voor emotionele bevrijding en persoonlijke groei.

De ademtherapie wordt gegeven door Natascha, gekwalificeerd ademcoach.

Je hoeft er helemaal niets voor te kunnen, je kunt het ook niet fout doen. Ademtherapie is voor iedereen!

 

Wat is de investering?

Een eerste ademsessie inclusief intake (totaal twee uur) is €149,-.

Je kunt daarna één of meerdere losse sessies (anderhalfuur) kopen voor €129,-.
Of je kunt een pakket van vier sessies kopen voor €464,-.

Wil je de volledige reikwijdte van ademwerk ervaren? Eén ademsessie kan het begin zijn, maar de ware transformatie begint pas als je jezelf de ruimte geeft om dieper te duiken. Door meerdere sessies te doen verdiep je de verbinding met jezelf. Ware transformatie vergt tijd en herhaling. Door herhaaldelijk bewust te ademen, veranker je positieve veranderingen in je mentale, emotionele en fysieke welzijn. Bovendien bieden meerdere sessies de gelegenheid om vertrouwd te raken met de verbonden ademhaling. Naarmate het vertrouwen groeit, kun je jezelf meer openstellen voor de diepere lagen van jezelf.

Ja, ik ben er klaar voor om de transformerende kracht van ademhaling te omarmen!

Laten we samen ademen en de reis naar innerlijke transformatie verkennen. Ben je nieuwsgierig en wil je hier meer over weten? Of wil je gelijk je eerste sessie boeken? Neem dan contact op via onderstaand formulier, of stuur een appje via het icoontje rechtsonder. 

Neem contact op

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

11 + 6 =

Prins Hendriklaan 53
2264 ST Leidschendam

info@ekamyoga.nl

KvK: 77618866
BTW: NL002817511B20

stel hier je vraag